Gratis glijmiddel bij uw bestelling.

Uw winkelmandje bevat geen artikelen.

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Zoek

Retourneren

U mag de door u bestelde artikelen binnen 31 + 14 dagen retourneren, mits de artikelen ongebruikt zijn en nog in de originele verpakking zitten. Neem voordat u een artikel terugstuurt altijd eerst contact op met de klantenservice.

Volgens de wet heeft u minstens 14 dagen recht op bedenktijd bij ingang van de levering van uw bestelling. Graag geven wij u een langere bedenktijd van 31 dagen! Indien u wenst te retourneren dienen we dit binnen deze termijn van u te vernemen. Hierna heeft u 14 dagen de tijd om de artikel(en) naar ons te retourneren. Het orderbedrag wordt binnen 14 dagen na binnenkomst van de retourzending naar u teruggeboekt.

Wanneer u een artikel terugstuurt dient u het pakket voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

Wanneer er sprake is van een productmankement of wanneer wij een onjuist artikel leveren, zullen wij de door u gemaakte verzendkosten terugbetalen. Heeft uzelf een verkeerd artikel besteld of wil je om andere redenen terugkomen op de aankoop, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen voor uw eigen rekening.